ZLATNIK, Kolekcija proljeće/ljeto 2017. Limited edition

Cvjetna harmonija u Vašoj kosi. Ručno pleten ukras idealan za sve djevojke koje žele zablistati u posebnim prigodama.

900.00 Kn
minus
plus
Email

Opis proizvoda

Cvjetna harmonija u Vašoj kosi. Ručno pleten ukras idealan za sve djevojke koje žele zablistati u posebnim prigodama. Komad nakita je u potpunosti ručno izrađen u našem studiju. Sve cvjetne komponente su antički ručno obojene, ukras je ručno dorađen do najsitnijh detalja. Ukras se može nositi na više načina, kao kruna na puštenu ili primljenu kosu, kao bočni bogati detalj u kosi ili ukras na puštenoj kosi pozicioniran iza na glavi. Zbog svoje fleksibilnosti i savitljivosti ukras možete prilagoditi svojoj frizuri. Ukras ima na krajevima i uz duž ukrasa brojne žičane kružiće koji služe učvršćivanju ukrasa pomoću ukosnica, po želji ukras može biti i na češljićima. Boje cvjetića i lišća možete birati te na taj način možemo kreirati ukras iz Vaših snova.

– ručno rađen ukras za kosu
– materijali: metal, cirkoni, metalna žica, metalne cvjetne komponente, metalno lišće

– fleksibilan i savitljiv
– ručno pletena žica
– ukras se izrađuje po narudžbi
– ukras je dostupan u zlatnoj i srebrnoj varijanti (žica)
– dostavljamo širom svijeta

Nakon izvršene narudžbe na svoju e-mail adresu dobit ćete dokument sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internetskoga bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – u banci, pošti, Fini ili sl.

Rok plaćanja je 3 dana. Nakon toga naručena roba nije više rezervirana za Vas. Kada uplata bude evidentirana na našem računu, Vaši proizvodi će krenuti u izradu.

Fotografija: Saša Jungić, Make up: Manda Pocrnić, Frizura: Jelena Pauk, Vjenčanica: eNVy room, Model: Anita Dujić